Myshelg

Jag har haft en så himla bra och mysig helg! I fredags blev det middag i Falun med Luffs morbror och kusin med familj. Eftersom det var så himla varmt och fint väder kunde vi sitta ute hela kvällen. Supergod mat och trevligt sällskap bidrog till en jättebra kväll. 
 
I lördags åkte vi ned till Stockholm för att spendera några dagar här. Jag och Luff fick vara hundvakter under kvällen och natten så vi tog med vovvisarna hem till mina föräldrar och åt middag och umgicks. Sen sov vi kvar där eftersom vi ändå skulle tillbaka på söndagen. Så igår kom Luffs föräldrar förbi också och vi åt lunch tillsammans. Sen blev det en princesstårta som mamma bakat för att fira min födelsedag lite i förväg. Luffs föräldrar åkte tillbaka till Falun med vovvarna medan vi var kvar. Vi plockade fram Bondespelet och spelade det i flera timmar haha, men kul var det! Sen på kvällen åkte vi hem och hade en ganska lugn avslutning på kvällen.
 
Som sagt, en himla bra helg med massa bra människor! Idag vankas det ännu mer firande av mig i form av fika i eftermiddag. Det är ju trots allt idag som jag fyller år!
Allmänt | | Kommentera |
Upp