Tråkväder

Den här sommaren har vekrligen bara bjudit på trist väder, kallt och regnigt. Bitvis har jag tyckt att det varit helt okej eftersom jag suttit inne hela dagarna och jobbat. Men nu när jag är ledig vill jag ju att det ska vara sol och varmt så att man kan vara ute och njuta av vädret. Men men, man kan ju inte bestämma allt! Det verkar dock som att det ska bli bättre i nästa vecka när jag är i fjällen så det blir nog bra.
 
De senaste dagarna har varit riktiga slappdagar faktiskt men det har varit himla skönt. Har tagit ordentlig sovmorgon och inte haft så många måsten. Har börjat spela The Sims igen så det har jag roat mig med haha, känner mig som 12 igen typ när jag sitter och spelar. Men det är ett ganska mysigt tidsfördriv så jag klagar inte haha. 
 
Sen var jag en sväng på Panduro igår också och köpte massa fallskärmslina, blev totalt typ 26 m haha. Så nu ska jag fläta en kamerarem till min kamera, kul med lite nytt! Sen är det dessutom superbra att ha med när man är i fjällen eller liknande eftersom det går att fläta upp remmen och då har man helt plötsligt 26 m stark lina att använda om man behöver, himla fiffigt! Har redan ett sånt armband som pappa gjort men nu blir det en kamerarem istället!
Allmänt | | Kommentera |
Upp