Midsommarhelg

Den här helgen har faktiskt varit en riktigt bra helg. Det blev inte riktgt som jag tänkt mig då det visade sig att Luff behövde plugga hela helgen = inget midsommarfirande för honom. Så jag bestämde mig för att åka till farmor och farfar i Tällberg eftersom det inte är så långt härifrån och fira midsommar där. Fick lite lunch där och sen gick jag tipspromenad med mina kusiner. Efter att ha fikat och väntat på att majstången skulle resas i en evighet blev det dans till det började regna. Sen stannade jag kvar och åt lite pre-middag innan jag åkte tillbaka till Falun för att äta middag där. Senare på kvällen kom även vår gode vän Samuel på besök vilket var mycket trevligt.
 
Söndagen var en riktig segis-dag. Jag vaknade vid 12 typ och hela eftermiddagen spenderades framför tvn och Modern Family, så himla rolig serie! Sen på kvällen grillade vi lite mat innan det blev en relativt tidig sänggång för min del. Idag har jag varit lite piggare och det har även varit superväder, solig och varmt. Har suttit ute i solen och läst klart min bok och bara njutit av att vara lite ledig.
 
Imorgon är det jobb som väntar igen och sen på kvällen bär det av ner mot Stockholm. Jag ska nämligen åka till London på tisdag tillsammans med familjen och Luff, så himla mysigt ska det bli! Det ser dessutom ut som att det ska bli varmt där hela veckan så jag hoppas på bra väder. Får väl försöka uppdatera här som en liten resedagbok under London-veckan. Nu blir det nog sovdags för imorgon ska jag upp tidigt!
Allmänt | | Kommentera |
Upp