On Hold

Hela mitt liv har varit lite på on hold under Eurovision. Jag har liksom andats Eurovision och varit instängd i den bubblan. Det har så klart varit helt fantastiskt och otroligt lärorikt att få vara med på ett så stort och häftigt evenemang! Det har varit lite vemodigt senaste veckan eftersom att allt är klart nu och det har varit dags att återgå till det vanliga vardagslivet. Det har helt klart varit lite av en omställning. Men jag börjar sakta men säkert hitta tillbaka till min studentvardag och allt vad det innebär. Bl a så har jag börjat ta tag i mitt exjobbs-sökande igen vilket är välbehövligt. Jag vill gärna ha någonting klart nu till början av sommaren så jag vet var jag ska spendera min höst någonstans. Jag har åtminstone fått ett napp och ska på någon form av intervju imorgon så jag håller tummarna att det går vägen.
 
Precis innan jag började på Eurovision skrev jag ju en omtenta i en av de svåraste kurserna jag läst. Jag har tragglat med den kursen så otroligt länge och det där var fjärde gången jag skrev tentan. Jag trodde det var helt kört även denna gång men så fick jag resultatet för ett par veckor sen och JAG BLEV GODKÄND!!! Så himla lycklig haha. Det innebär att jag har skrivit min sista salstenta på KTH ever, helt sinnesjukt. Nu har jag bara två labbar i en kurs, en rapport i en annan kurs, 3D-kursen och exjobbet i höst. Sen är jag färdig civilingenjör, galet.
 
Dagen idag kommer att spenderas med att läsa på och förbereda mig inför min intervju imorgon, allt för att det ska gå så bra som möjlgit. Ska försöka varva det med lite labbar också så jag får klart det. Sen ska jag nog försöka ta mig ut en sväng i det fina vädret också. Vi hörs!
Allmänt | | Kommentera |
Upp