Seg vecka

Jag har haft en seg start på den här veckan. Det kan ju delvis bero på att jag fortfarande inte är helt frisk och lite så där eftersjuk som man kan vara när man är på väg att friskna till. Jag har hur som helst varit väldigt seg och trött med huvudvärk både igår och idag.
 
Trots det har jag ändå fått lite vettiga saker gjorda vilket har varit bra. Idag har jag och Luff gjort det sista på vår dokumentär så nu är den äntligen (nästan) klar! Hade egentligen tänkt hinna lite mer idag men det blev inte så och egentligen gör det ingenting. Sen nu ikväll hade jag en teckenspråksföreläsning, mycket bra var den. Har fått lite uppgifter så jag ska börja öva lite på alfabetet och annat smått och gott, kul ska det bli i alla fall.
 
Imorgon väntar en fullspäckad dag, först föreläsning klockan 8 sedan företagsmöte och efter det en till föreläsningen. Dock ska det bli rätt kul, företagsgrejer är alltid kul haha! Speciellt nu när det går framåt och går bra för oss, då känns det lite extra bra. Nu ska jag försöka varva ned lite och sen lägga mig och sova så det inte blir för sent, ska ju trots allt upp tidigt imorgon.
Allmänt | | Kommentera |
Upp